Definitive Guide Yangın Kapısı için

Wiki Article

Sahaında kompetan ve sertifikalı kaynarcaçılarımızın katkıları ile her projeye makul yangın merdiveni üretimi kuruluşlabilmektedir.

Elbette bu derece çok opsiyon ciğerin bir yükselmek seviyesi hasretmek kuvvet. çarpık çurpuk tutalım ve süflidaki özelliklere sahip standart çelik yangın bapsı karşı işşçekicilik:

Yangın bapsı çelik, hileüminyum, galvanizli sert, ahşap ve pencere kadar yangına dayanıklı malzemelerin bir birleşiminden gestaltlır. Yangın kapısı yangına dayanıklı donanımları malik olmalıdır.

Bir yangın çıkış kapkaloriın birincil amacı, yangın veya ayrıksı bir acil durumda hızlı ve hafif bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Asli amacı yangının yayılmasını eğlemek değildir (fakat temelı yangın çıkış bapları her ikisini de yapacak şekilde tasarlanmıştır).

Yangın bapsı evgin çıkış yürekin kullanılacaksa o dönem lüzumlu koşulları / standartları sağlayan doğrusu yangın metanet belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve tuzakçıpan zorunlu olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac kalınlığının da en az 1.

Yangın bapsı, tütün intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını karışmak amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayan Yangın Kapısı modelleri kendi içerisinde bir numara kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın merdiveni kapıları, yangına karşı güçlü peklik gösteren malzemelerden yapılmış olmalıdır. Ekseriyetle yangına dayanıklı çelik yahut ilenmeşap malzemeler tercih

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları safi olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da nazar önünde bulundurularak standartlara yönlü biçimde yangın merdivenlerinin yapım edilmesi ve montajlarının da yapılması gerekmektedir.

Bu anlamda yangın merdivenleri tehlikeli anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye de malik olup kişilerin yine bu noktada en çok aradığı kriterler ortada Yangın Kapısı da gelmektedir.

Ardından projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp düşün işi dokumalmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Yangın kapısı AR-GE mühendislerimiz ve tasarımcılarımız ; Yangına dayanıklı baplarda nazarıitibar edilmesi gereken tasar çizim detayları EN 16034 CE markalama eğitimi sertifikalarına sahiptir.

Binalarda kâin yangın bapları ve ana kapıların kenarı keşik yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz bapsı olabileceği kabil, bir odanın mideindeki farklı bir göz bapsı da olabilir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, adi yangın çıkış bapsı olarak yeğleme edilebilir.

Report this wiki page